PDA Aargau

PSE JEMI NDRYSHUAR Zvicrën
DUA

0
Numri i miliardave në para publike të ofruara për të shpëtuar UBS në 2008 (= 12% e PBB-së)
0
% e fëmijëve në Zvicër jetojnë nën kufirin e varfërisë
0
% e punëtorëve fitojnë më pak se 4000 CHF / muaj
0
Fermat zhduken çdo ditë në Zvicër
0
Pensionistët nuk kanë aq sa të jetojnë
0
% Rritja e çmimit për biletat SBB që nga viti 1990
0
% Rritja e përqindjes së primeve të sigurimeve shëndetësore gjatë 20 viteve të fundit
0
Njerëzit kanë aq pasuri sa gjysma më e varfër e popullsisë së botës
0
Një familje me 2 fëmijë paguan% të të ardhurave të tyre (mesatarisht) për kujdesin ditor
0
% e popullsisë jeton nën kufirin e varfërisë
0
% e popullsisë zvicerane janë në rrezik të varfërisë
0
Njerëzit në kantonin Aargau marrin ndihmë sociale
0
% hendeku i pagës mesatare midis grave dhe burrave
0
% e spekulimeve globale të mallrave kryhet nga Zvicra
0
% e studentëve duhet të financojnë studimet e tyre me një punë
0
% Ulja e shumave të bursave që nga viti 1993
0
nga 4 banorët e Aargau kanë nevojë për një ulje të primit për sigurimin shëndetësor (1 në 5 gjithashtu merr një)
0
% e buxhetit të disa familjeve shpenzohet për sigurimet shëndetësore
0
Anëtarësimet në bord të mbajtura nga parlamentarët zviceranë

BASHKOHUI në PDA AARGAU!

Na kontaktoni!