PDA Aargau

NA KONTAKTONI!

Bëhuni pjesë e PDA AARGAU!

Bëhuni një simpatizant ose një anëtar. Si simpatizant, ju do të merrni të gjitha informacionet nga ne dhe jeni të mirëpritur në të gjitha takimet. Si anëtar ju gjithashtu keni të drejtë të votoni dhe të zgjidheni. Kuota e anëtarësimit është 0.05 për qind e të ardhurave tuaja neto vjetore sipas vetëdeklarimit. (Nëse merrni një pagë prej 60,000 frangash në vit, kjo do të ishte 30 franga në vit).

Na kontaktoni!

E Dhuroj PDA-në!

Llogaria e seksionit tonë prindëror PdAZ: 80-34320-5